Novosti

12. 05. 2021.

Nova web stranica Sindikata grafičara i medija

NHS – Početkom mjeseca svibnja ove godine počela je s radom nova web stranica, odnosno portal Sindikata grafičara i medija.

Uz novi i dinamičniji vizualni identitet, ova stranica će u većoj mjeri biti portal koji će omogućiti brže informiranje svih članova Sindikata grafičara i medija, ali i ostalih radnika i javnosti.

 

Sadržajna podjela stranice značajno je jednostavnija od dosadašnje, no uz nove načine povezivanja tekstova, čitatelji će moći puno učinkovitije doći do informacija koje ih zanimaju. Uz Informacije o Sindikatu, Vijesti, Komentare, Radno pravo i Vremensku crtu, uspostavljeni su izravni kontakti s ciljem pružanja pravne pomoći te pristupanja Sindikatu, a na raspolaganju su i poveznice za list Grafičar i mediji te Priručnike iz područja radnog prava i Zaštite na radu koje je izdao Sindikat grafičara i medija. Također, stranica je potpuno funkcionalna i vizualno prilagođena mobilnim telefonima, što je iznimno važno jer se većina digitalnih sadržaja danas čita upravo ovim putem.

 

Pogledajte i sami www.sgim.hr

 

Čestitamo kolegicama i kolegama iz Sindikata grafičara i medija!